Showing posts sorted by relevance for query Ayam Halia. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query Ayam Halia. Sort by date Show all posts

Friday, October 21, 2016

Resepi nasi ayam sedap mudah dan cepat simple + VIDEO

Resepi nasi ayam ini memanglah paling enak serta sederhana. Nasinya enak serta ayamnya juga enak. Anak-anak paling sukai makannya. Bila Anda...

Thursday, June 9, 2016

Resepi Nasi Ayam Madu - Resep Maskan

Resepi Nasi Ayam Madu Bahan-Bahan: Bahan Untuk Ayam (direbus) – 1 ekor ayam dipotong 8 2 ulas bawang putih, ditumbuk halus 2 cm halia, ditum...

Resepi Nasi Ayam Madu

Resepi Nasi Ayam Madu Bahan-Bahan: Bahan Untuk Ayam (direbus) – 1 ekor ayam dipotong 8 2 ulas bawang putih, ditumbuk halus 2 cm halia, ditum...

Friday, October 21, 2016

Resepi masakan ayam kicap berkuah sedap dan mudah simple

Resepi masakan ayam banyak sekali resepi masak ayam yang bisa kita cuba di rumah, pada posting sebelumnya sudah ada resepi masakan ayam bere...

Kumpulan Resepi ayam masak merah simple mudah sedap BEST

Resepi ayam masak merah simple, pada post sebelumnya sudah ada bahas masalah masakan resepi ayam kicap yang tak kalah sedapnya, Untuk anda ...

Resepi masak ayam goreng berempah sedap dan simple

Resepi masak ayam goreng berempah sedap dan simple, orang dewasa dan anak anak memang sangat suka dengan masakan ayam goreng, seperti halnya...

Monday, May 30, 2016

Resepi Nasi Ayam Turun Temurun!!

Resepi Nasi Ayam Turun Temurun!! Bahan-bahannya untuk Nasi Ayam: Beras basmathi - basuh dan tos 4 ulas bawang putih 1 inci halia 1 sudu besa...

Monday, May 16, 2016

Resepi Ayam Halia Bersantan

Resepi Ayam Halia Bersantan Bahan-Bahan: Ayam – setengah ekor Kentang – 4 biji (di potong dua atau empat, tengok saiz) Bawang besar – 3 biji...

Friday, August 5, 2016

Resepi Ayam Goreng Lemon Bersos Yang Pasti Sedap

Sudah agak lama saya tidak share resepi berasaskan ayam. Sewaktu bulan ramadhan yang lalu, saya banyak berkongsi resepi masakan kuih muih d...

Saturday, February 27, 2016

Resepi Ayam Masak Kunyit Halia (SbS)

Resepi Ayam Masak Kunyit Halia | Salam, nak share resepi turun temurun dari kecik sampailah dah kahwin, masakan ummi saya. AYAM MASAK KUNYI...

Sunday, May 29, 2016

Resepi Nasi Ayam Penyet Special!!

Resepi Nasi Ayam Penyet Special!! | Jom belajar masak ayam penyet. Ni resepi lengkap untuk korang semua yer. Cuba sampai jadi. Jangan putus...

Monday, April 11, 2016

Resepi Rendang Ayam Sedap dan Simple Lets Try

resepimasakan.info -Selepas beberapa hari memasak ikan goreng, juga mahu memasak resipi cop ayam lazat dan mudah . Ia juga tidak membuat i...

Thursday, June 2, 2016

Resepi Ayam Goreng Madu Hidangan Berbuka Puasa

http://www.resepimasakan.info/ Selamat berpuasa kepada semua umat islam di seluruh dunia dan juga kepada rakan-rakan pembaca blog yang dikas...

Thursday, February 18, 2016

NASI AYAM SIMPLE DAN SEDAP

keamanan, Salam pagi Jumaat kepada semua pembaca. Masak apa yang petang ini? Jika saya memasak mudah dan lazat ayam je nasi hari i...

Thursday, April 21, 2016

Resepi Ayam Percik Sedap Buatan Chef Wan

Resipi Ayam Percik - Siapa yang tidak suka makan percikan ayam? Saya pasti anda semua suka makan. Ayam adalah perkara biasa jika dibeli di ...

Monday, May 30, 2016

Resepi Ayam Panggang Rosemary Lazat!!

Resepi Ayam Panggang Rosemary Lazat!! Bahan-bahannya: 1 ekor ayam 5-6 ulas bawang putih 1 sudu besar daun rosemary kering 1 inci halia 1 sud...
Ayam Halia - Hallo sahabat Resepi Makanan Masakan Simple Sedap, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Ayam Halia, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Baca juga: