Showing posts with label Minuman. Show all posts
Showing posts with label Minuman. Show all posts

Friday, June 17, 2016

Cara Buat Ais Limau Asam Boi!!

Cara Buat Ais Limau Asam Boi!! | Waktu berbuka puasa, benda yang korang buat minum dulu kan? Maklum la, tekak dah terlalu kering. Segelas k...

Cara Buat Air Blue Ocean Soda!!

Cara Buat Air Blue Ocean Soda!! | Fuhhh, tengoh gambar dah tergoda dengan air ni. jangan tak cuba tau.. memang hilang dahaga dan badan pun...

Cara Buat Jus Tembikai Sedap!!

Cara Buat Jus Tembikai Sedap!! | Jus tembikai ni senang sangat membuatnya, budak-budak sekolah rendah pun boleh, janji kat rumah ada blende...

Cara Buat Air Bandung Hijau Terbaik!!

Cara Buat Air Bandung Hijau Terbaik!! | Untuk minuman pula hari ini ita sediakan air bandung hijau. Resepi yang di kongsikan oleh Hasue dan...

Cara Buat Air Katira Sedap!!

Cara Buat Air K atira Sedap!! | Untuk minuman penghilang dahaga kami, ita sediakan air katira . Air katira ni cukup popular di Johor dan k...

Saturday, April 9, 2016

Resepi Blueberry Lassi Sedap (SbS)

Resepi Blueberry Lassi Sedap | Boleh try ni, musim panas camni best... Cara buat ada pada setiap gambar Macam biasa, resepi disediakan di b...