Sunday, April 17, 2016

Resepi Roti Milo Bersalut Nestum (SbS)

Ads By Google

Resepi Roti Milo Bersalut Nestum | Taddaaaaaaa.! Macam best jer kan biskut hakak buat! Kihkih. Nampak macam mewah sangat kan kan kan... Ni resepi hakak ambik dalam tenet. So, hakak try buat, then menjadi. Ni hakak nak share lah buat biskut yg super duper senang, buat time tetamu datang mengejut ker... Buat time nak raya pun okey... Hehe..

Cara buat ada pada setiap gambar

Macam biasa, resepi disediakan di bawah Step by Step (SbS)...

Sumber : Sumiani Ibrahim
Join Group : Geng Masak Bersatu (GMB)




Sediakan beberapa keping roti dan potong seperti dalam gambar



Susun dalam dulang, dan sedia untuk di bakar..



Bakar sekejap jer untuk bagi keras luar dia. Pakai pembakar roti biasa pun boleh..



Sediakan milo secukupnya yang dirasakan padan dengan roti.



Bancuh dengan sedikit air masak. Jangan terlampau cair nanti lembik pulak roti.



Nestum 3 in 1



Then, roti dicelup dalam milo tadi, lepas tu celup pulak dalam nestum ni.. Bagi rata..


Tadaa.. siapp!

Selamat mencuba..
Jangan lupa share..


Baca juga: